Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται νέες συντομεύσεις στο Messenger, δυνατή η αποστολή μηνυμάτων δίχως ειδοποίηση

*
Η Meta ανακοίνωσε δύο νέες συντομεύσεις για το Messenger app του Facebook. Οι συνομεύσεις θα είναι διαθέσιμες μέσα στις επόμενες ώρες (ίσως και ημέρες) και θα επιστρέπουν την αποστολή μηνυμάτων δίχως ειδοποίηση στον παραλήπτη με την εισαγωγή του “/silent” στην έναρξη του μηνύματος, αλλά και την αποστολή ειδοποίησης σε όλους τους συμμετέχοντες μιας ομαδικής συνομιλίας με τη χρήση του “@everyone”. Φαίνεται πως η Meta φέρνει ορισμένα χαρακτηριστικά του Slack στο Messenger ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στους χρήστες του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν διαθέσιμες περισσότερες συντομεύσεις. Μια από αυτές θα είναι το “/pay” που θα κάνει δυνατή την αποστολή και τη λήψη χρημάτων απευθείας από το Messenger.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*