Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook Messenger: Έρχεται επιτέλους η επεξεργασία μηνυμάτων και end to end encryption

*
Η Meta ανακοίνωσε μια σειρά από νέες λειτουργίες που έρχονται στο Facebook Messenger και σε περίπτωση που δεν βλέπετε ακόμα τις αλλαγές, μιας και το rollout γίνεται σταδιακά, θα φανούν τις επόμενες ημέρες. Ίσως η πιο σημαντική προσθήκη είναι το by default end to end encryption.

Από εδώ και στο εξής, όλα τα προσωπικά σας μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα και μόνο εσείς και ο παραλήπτης θα μπορείτε να τα διαβασετε. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς οι περισσότερες ανταγωνιστικές εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, όχι μόνο αυτές που έχουν στο επίκεντρό τους το απόρρητο των πληροφοριών, προσφέρουν end to end encryption.




Ακόμα, γίνεται δυνατή- επιτέλους- η επεξεργασία μηνημάτων, η αποστολή μηνυμάτων που εξαφανίζονται, η απόκρυψη της ένδειξης παραλαβής, ενώ υπάρχουν και ορισμένες βελτιώσεις που αφορούν τα φωνητικά μηνύματα. Για παράδειγμα στο εξής θα μπορείτε να τα ακούτε σε ταχύτητες 1,5x ή 2x και να συνεχίζετε την ακρόαση από το σημείο που είχατε διακόψει. Σημειώνεται ότι η επεξεργασία μηνυματων είναι δυνατή εντός 15 λεπτών από τη στιγμή της αποστολής τους.

Αναβαθμίζονται η ποιότητα των φωτογραφιών και των videos και η Meta έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές για φωτογραφίες HD με μια μικρή ομάδα χρηστών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*