Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για εφαρμογή ημερολογίου και email από την εταιρεία του Zoom app

*
Η Zoom Video Communications, Inc. φαίνεται πως έχει φιλόδοξα σχέδια και πέραν των κλήσεων με video. Σύμφωνα με αναφορές του The Information, η εταιρεία του Zoom app αναπτύσσει δική της εφαρμογή ημερολογίου, αλλά και email με αντίστοιχα ονόματα Zcal και Zmail. Λέγεται μάλιστα πως βρίσκονται υπό ανάπτυξη για περισσότερα από δύο χρόνια και πως ίσως αποκαλυφθούν από το φετινό Zoomtopia στις 8, 9 και 17 Νοεμβρίου 2022.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως τα έσοδα της Zoom Video Communications, Inc. ξεπέρασαν το 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια κατά τη διάρκεια του δεύτερου τετραμήνου από το οικονομικό έτος 2023. Μένει λοιπόν να δούμε αν όντως επεκταθεί προς νέες κατευθύνσεις και αν οι παραπάνω αναφορές ευσταθούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*