Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Flashback στο Facebook με την επιστροφή της μόδας των "poke"

*
Η μόδα του "poke" επανέρχεται στο Facebook. Η λειτουργία δεν είχε καταργηθεί ποτέ, απλά ήταν "αόρατη" επί πολλά χρόνια, όμως οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας αναφέρουν τώρα ότι η χρήση της έχει αυξηθεί κατά 13x τον τελευταίο μήνα. Είναι κάτι φιλικό, ενοχλητικό, υποδηλώνει φλέρτ; Μάλλον, όλα μαζί και ξεχωριστά.

“THE POKE IS HAVING A MOMENT”, έγραψε το Facebook σε ανάρτηση στο Threads.


Η Meta πραγματοποίησε μερικές μικρές αλλαγές στο Facebook που ευθύνονται για τη μαζική αύξηση των pokes. Η εταιρεία διευκόλυνε την εύρεση της σελίδας poking μέσω της αναζήτησης και το Facebook βελτίωσε επίσης τις προτάσεις της πλατφόρμας σχετικά με το ποιους να κάνει "poke" o χρήστης. Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερο από το 50% αυτών των pokes προέρχονται από χρήστες ηλικίας 18-29 ετών. Πολλοί από αυτούς πιθανότατα κάνουν "poke" για πρώτη φορά, καθώς πιθανότατα δεν είχαν λογαριασμό στην στην πλατφόρμα όταν προστέθηκε η λειτουργία πριν από 20 χρόνια. Ήταν μια ιδέα του Mark Zuckerberg.
 
Post by @facebook
View on Threads
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*