Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamer ετών 32 στη Θεσσαλονίκη προτίμησε το PlayStation από τη σύντροφό του και έφαγε ξύλο

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του GRTIMES, ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στον Δρυμό Θεσσαλονίκης. Ένας 32χρονης κατήγγειλε την 22χρονη σύντροφό του στην αστυνομία, επειδή εκείνη τον χτύπησε την ώρα που έπαιζε PlayStation.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, η νεαρή γυναίκα εισήλθε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν ο σύντροφος της με ένα φίλο του και έπαιζαν Playstation, όμως αυτός δεν της έδινε σημασία. Τον χτύπησε με το χέρι της στην πλάτη και άρχισε να τον βρίζει. Το περιστατικό έληξε μετά από την επέμβαση της μητέρας του θύματος. Στη συνέχεια η 22χρονη έφυγε από το σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 32χρονο επί τρεις μήνες και του είπε ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί.


Ο 32χρονος μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όπου κατάθεσε μήνυση και η κοπέλα συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*