Οι φιναλίστ Fehmi Atalar από την Τουρκία και Leo Soloranzo από το Περού έλαβαν από πέντε λεπτά ατομικού παιχνιδιού, με τον Atalar να κερδίζει τη νίκη μετά από 168.566 πόντους. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Dubai Frame, ένα ορόσημο ύψους 150 μέτρων στο Zabeel Park.
Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου, περιλάμβανε επίσης ορχηστρικές παραστάσεις και εμπειρίες για τους fans, με παγκόσμιους προκριματικούς αγώνες που διοργανώθηκαν μέσω μιας εφαρμογής για κινητά.
Ο δημιουργός του Tetris, Alexey Pajitnov, εξήρε το θέαμα ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ενώ ο Atalar περιέγραψε τη νίκη ως μια σουρεαλιστική στιγμή που καθόρισε την καριέρα του.
Playing the largest game of Tetris in the sky?
— Red Bull Gaming (@redbullgaming) December 14, 2025
Consider it done pic.twitter.com/UkfYiIkCWo
What does esports look like when you take the competition from screen to skies?
— @RBContentPool (@RBContentPool) December 14, 2025
At the Red Bull Tetris World Final, 2,000+ drones turned Dubai Frame into the world’s first open-air, live playable Tetris game. Fehmi Atalar claimed the first world title > https://t.co/rkU3BshESr pic.twitter.com/DdEKjHowRM
Οι fans δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι ως τώρα από το Assassin’s Creed Black Flag Resynced



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity