Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για νέο πακέτο Twitter Blue με ειδικά προνόμια μιλάει ο Elon Musk

*
Ο Elon Musk λέει ότι το Twitter θα κάνει διαθέσιμη μια νέα συνδρομή Blue, με υψηλότερη τιμή, που δεν θα εμφανίζει διαφημίσεις στην πλατφόρμα. Η τρέχουσα συνδρομή των $7,99 ανά μήνα στο Twitter Blue υπόσχεται 50% εκατό λιγότερες διαφημίσεις σε σύγκριση με τους μη πιστοποιημένους χρήστες, αν και αυτή η δυνατότητα δεν έχει ακόμη λανσαριστεί. Μια πιο ακριβή συνδρομή χωρίς διαφημίσεις μπορεί να είναι η απάντηση του Twitter στους απογοητευτικούς αριθμούς συνδρομητών της Blue και τη μείωση των εσόδων της πλατφόρμας από διαφημίσεις κατά 40%. Εκτός από το νέο πακέτο, Musk λέει ότι το Twitter εργάζεται επίσης σε έναν τρόπο για τη μείωση της συχνότητας και της διάρκειας των διαφημίσεων στο Twitter, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει στο παρελθόν.

Η υπάρχουσα συνδρομή Blue συνοδεύεται από προνόμια όπως ένα ένα checkmark ότι ο χρήστης είναι επαληθευμένος, τη δυνατότητα αναίρεσης tweets, έναν τρόπο ανάρτησης video 1080p που έχουν μεγαλυτερη διάρκεια, λειτουργία ανάγνωσης threads και κατάταξη με προτεραιότητα στις συνομιλίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*