Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γιατί όχι: Ταινία ερωτικού περιεχομένου γυρίστηκε σε σταθμό ΗΣΑΠ της Ομόνοιας!

*
Κάποιοι είπαν να αξιοποιήσουν σταθμό ΗΣΑΠ της Ομόνοιας για να γυρίσουν ταινία ερωτικού περιεχομένου. Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα documentonews, οι πρωταγωνιστές της ταινίας πορνό πήγαν στον παλιό σταθμό του ηλεκτρικού του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια και μάλιστα περπάτησαν ανενόχλητοι στις ράγες του τρένου, χωρίς να τους σταματήσει κανείς.

Μάλιστα, αμέσως μετά ανέβασαν και το… κατόρθωμά τους αυτό στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρεται, τα γυρίσματα έγιναν το φθινόπωρο του 2023, όταν μια γυναίκα και δύο άντρες μπήκαν εν ώρα λειτουργίας του ηλεκτρικού στις γραμμές από το σταθμό της Ομόνοιας και γύρισαν τη συγκεκριμένη ταινία που ανέβηκε στη συνέχεια σε γνωστή ιστοσελίδα που φιλοξενεί τέτοιο περιεχόμενο. Το γύρισμα έγινε σε εγκαταστάσεις που πλέον σταθμεύουν οι παλιότεροι συρμοί.


Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ, Παναγιώτης Κοντογιάννης, σημειώνει πως δεν γνωρίζει πότε έγινε το περιστατικό, ούτε τι είδους φύλαξη υπήρχε εκείνη την ώρα και πως οι εγκαταστάσεις είναι φυλασσόμενες, ωστόσο έχει αποδειχτεί στην πράξη πως κάτι τέτοιο δεν αποτρέπει την πρόσβαση σε τρίτους, όπως πχ. σε νέους που κάνουν γκράφιτι ή και παρκούρ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*