Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γιομάτο-γιομάτο προστιματάκι σχεδόν μισού δις θα «φάει» η Apple λόγω Spotify

*
Ρεπορτάζ των Financial Times αναφέρει πως η Apple αναμένεται να προσθέσει άλλο μισό δις στα πρόστιμα που έχει «φάει» τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη φορά έρχεται ως αποτέλεσμα της έρευνας που ζήτησε το Spotify μετά από καταγγελίες για τις πολιτικές της Apple που εμποδίζουν του χρήστες για φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις και ειδικά στην κατηγορία των μουσικών υπηρεσιών.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια των προσπαθειών της Apple να κρατήσει τις εφαρμογές και τους χρήστες της στο δικό της σύστημα πληρωμών από το App Store. Το Spotify έκανε σχετική διαμαρτυρία το 2019 και οδήγησε την ΕΕ να ξεκινήσει έρευνα μέσα στην επόμενη χρονιά. Το 2020 η Apple δέχτηκε πρόστιμο 1 δισεκατομμυρίου, αλλά οι γαλλικές Αρχές το έριξαν στα 366 εκατομμύρια μετά από έφεσή της.


Η εκπρόσωπος της Apple, Emma Wilson, δήλωσε στο Verge μέσω mail πως δεν θα απαντήσει και δεν θα σχολιάσει φήμες και εικασίες, ενώ και εκπρόσωπος της ΕΕ αρνήθηκε να τοποθετηθεί για το ζήτημα σε αυτή τη φάση.

Πηγή εικόνας: 9to5Mac 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*