Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Anthropic λέει ότι το μοντέλο AI Claude 3 είναι ανώτερο από αυτά των Google και Open AI

*
H Anthropic, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του AI και ξεκίνησε από πρώην υπαλλήλους της OpenAI, υποστηρίζει πως η νέα της οικογένεια μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης, Claude 3 είναι εφάμιλη ή και καλύτερη από τα μοντέλα των Google και OpenAI. Επίσης, σε αντίθεση με προηγούμενες εκδόσεις, το Claude 3 καταλαβαίνει δεδομένα που σχετίζονται με κείμενο και φωτογραφίες.

Η Anthropic αναφέρει πως το Claude 3 θα απαντάει σε περισσότερες ερωτήσεις, θα καταλαβαίνει μεγαλύτερου όγκου οδηγίες και θα είναι πιο ακριβές. Υπάρχουν τα Claude 3 Haiku, Claude 3 Sonnet και Claude 3 Opus, με το Opus να είναι το μεγαλύτερο και πιο έξυπνο μοντέλο. Το Opus και το Sonnet είναι διαθέσιμα στο claude.ai και στο API του. Σύντομα αναμένεται το Haiku. Όλα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν σε chatbots, για εργασίες αυτόματης συμπλήρωσης και εξαγωγή δεδομένων. Ακόμα, τα νέα μοντέλα είναι πιο πιθανό να αρνηθούν να απαντήσουν, όταν αυτό που τους ζητάται είναι έξω από το γνωστικό τους πεδίο ή δεν το κατανοούν.


Σύμφωνα πάντοτε με την Anthropic, τα μοντέλα του Claude 3 είναι ικανά να παρέχουν άμεσα αποτελεσματα, ακόμα και αν το υλικό είναι πυκνογραμμένο, όπως μια επιστημονική έρευνα. Λέγεται πως το Haiku μπορεί να διαβάσει μια ολοκληρωμένη τέτοια εργασία με διαγράμματα και γραφήματα μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Τέλος, η εταιρεία λέει πως το Opus είχε πολύ καλύτερες επιδόσεις από άλλα μοντέλα σε πολλές δοκιμές, μπορεί να απαντήσεις σε προβλήματα μαθηματικών και να καταλάβει καλύτερα την επιχειρηματολογία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*