Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple προσθέτει καραόκε mode στο Apple Music

*
Η Apple ανακοίνωσε το Apple Music Sing, μια εμπειρία καραόκε που θα προστεθεί στο app του Apple Music. Με το Apple Music Sing, θα μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τους στίχους του τραγουδιού που αναπαράγεται την εκάστοτε στιγμή μέσω του Apple Music σε πραγματικό χρόνο και να προσαρμόζετε την ένταση του ήχου, ώστε να μπορείτε να ακούγεται καλύτερα η φωνή σας.

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν το τραγούδι με άλλους. Τα λεγόμενα ως φωνητικά φόντου μπορούν να εμφανίζονται ανεξάρτητα από τα κύρια φωνητικά, σύμφωνα με την Apple, και θα υπάρχει επίσης mode ντουέτου εάν θέλετε να τραγουδήσετε μαζί με έναν φίλο. Η Apple θα κάνει διαθέσιμες περισσότερες από 50 «αποκλειστικές συνοδευτικές λίστες αναπαραγωγής» που θα περιλαμβάνουν τραγούδια έτοιμα για καραόκε, μέσα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.


«Η εμπειρία εμφάνισης των στίχων στο Apple Music είναι σταθερά μια από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες της υπηρεσία μας», δήλωσε ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος της Apple Music and Beats. «Γνωρίζουμε ήδη ότι οι χρήστες μας σε όλο τον κόσμο λατρεύουν να ακολουθούν τα αγαπημένα τους τραγούδια, γι' αυτό θέλαμε να εξελίξουμε τα όσα τους προσφέρουμε ακόμη περισσότερο για τους διευκολύνουμε να αφοσιωθούν ακόμα περισσότερο στη μουσική μέσω των τραγουδιών. Είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό, οι πελάτες μας θα το λατρέψουν».

Το Apple Music Sing θα γίνει διαθέσιμο "αργότερα αυτόν τον μήνα", αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Apple Music.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*