Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Electronic Arts επενδύει σε ποδοσφαιρικές υποδομές μέσω του EA Sports FC Futures

*
H Electronic Arts ανακοίνωσε την πρόθεσή της να επενδύσει τα επόμενα τρία χρόνια $10 εκ. σε υποδομές που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Το πλάνο της έχει τίτλο EA Sports FC Futures και αποκαλύφθηκε μαζί με τη Rocky and Wrighty Arena της Turnham Academy στο νότιο Λονδίνο. Το project χρηματοδοτήθηκε σε συνεργασία με τη Football Foundation, την Premier League, την FA και τη βρετανική κυβέρνηση, με σκοπό την ενίσχυση των ποδοσφαιρικών κοινοτήτων. Επιπλέον οι επενδύσεις αφορούν και εξοπλισμό προπόνησης, όπως μπάλες και κώνους.

Εντός του έτους η εταιρεία θα κάνει διαθέσιμη και μια βιβλιοθήκη με πρακτικές προπόνησης, σε πέντε γλώσσες, στην οποία θα έχουν πρόσβαση νεαροί παίκτες και προπονητές.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*