Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H καναδική εταιρεία Hacksmith έφτιαξε την αλεξίσφαιρη στολή του John Wick με εξωφρενικά υψηλή τιμή (video)

*
Η πρόσφατη πρεμιέρα της νεότερης ταινίας John Wick (John Wick: Chapter 4) έφερε ξανά στο προσκήνιο τον αγαπημένο χαρακτήρα και μια καναδική εταιρεία αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα την αλεξίσφαιρη στολή του πρωταγωνιστή. Η Hacksmith εκμεταλλεύτηκε τη χρονική στιγμή και μετά από μελέτες που έγιναν για ένα χρόνο έφτιαξε το κουστούμι με υλικά που μπορούν να σταματήσουν μέχρι και σφαίρες. Συγκεκριμένα, το ρούχο είναι κατασκευασμένο από σύνθετο υλικό από κέβλαρ και dyneema που καλύπτει αυτόν που το φοράει από μια μεγάλη γκάμα πυρομαχικών, ενώ είναι και άνετο και ελαστικό. Η εταιρεία εκτιμά το κόστος κατασκευής του στα 90.219,95 ευρώ και προφανώς δεν είναι κάτι που θα βρείτε να αγοράσετε (αν είχατε ένα τέτοιο ποσό να ξοδέψετε). Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω video και να χαζέψετε το concept στο επίσημο site της Hacksmith.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*