Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Krafton παρουσιάζει την Ana, έναν ψηφιακό άνθρωπο

*
Η Krafton είναι γνωστή για παιχνίδια όπως το PUBG και το Callisto Protocol, όμως τώρα παρουσιάζει κάτι το εντελώς διαφορετικό. Πρόκειται για έναν "εικονικό άνθρωπο" με το όνομα Ana, που η εταιρεία αναφέρει ότι θα τη βοηθήσει να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα Web3. Ο χαρακτήρας δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Unreal Engine, τυπικό εργαλείο για όσους ρεαλιστικές αναπαραστάσεις ανθρώπων. Δεν είναι ξεκάθαρο το πως η Ana θα ταιριάξει στο όραμα της εταιρείας για το metaverse ή το Web3, όμως στο παρελθόν η Krafton είχε δείξει τις προθέσεις της να ασχοληθεί με NFTs και την τεχνολογία blockchain.

"Αναμένουμε ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον της Gen Z ανά τον κόσμο. Η Ana θα κυκλοφορήσει το δικό της μουσικό κομμάτι και θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της ως influencer σε διάφορους τομείς της διασκέδασης, όπως τα esports", δήλωσε ο Josh Seokjin Shin, επικεφαλής του κέντρου δημιουργικότητας της Krafton.


Περισσότερες πληροφορίες για την Ana αναμένονται το επόμενο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*