Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Lime επιστρέφει στην Ελλάδα

*
Η Lime, η γνωστή εταιρεία ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών, φαίνεται πως επιστρέφει στην Ελλάδα. Η εταιρεία είχε κάνει πριν από χρόνια την είσοδό της στην ελληνική αγορά και σύμφωνα με τον επικεφαλής της, θα επιστρέψει σε αρκετές χώρες όπως και η δική μας. Η δήλωσή του εμφανίζεται στο Bloomberg, όπου το ρεπορτάζ σημειώνει την επιστροφή της Lime σε χώρες όπως η Ελλάδα και το Μεξικό.

Υπενθυμίζεται πως στην περίοδο της πανδημίας, η Lime αποσύρθηκε από πολλούς δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, μιας και ο κόσμος δεν κυκλοφορούσε. Ενώ ήταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και έφτασε οριακά στο λουκέτο, δέχτηκε μια τονωτική ένεση από την Uber, η οποία και απέκτησε το 29% της. Η Lime έχει αυτή τη στιγμή σχεδόν 200 χιλιάδες δίκυκλα σε όλο τον κόσμο και θα προχωρήσει σε ανανέωση/αντικατάσταση των 30 χιλιάδων εξ’ αυτών.


Σε πρώτη φάση η Lime θα επιστρέψει στο Παρίσι ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου και θα… ρίξει 5000 πατίνια στην πόλη. Η Ελλάδα δεν βρίσκεται άμεσα στα πλάνα, ωστόσο θα είναι μία από τις αγορές που θα ακολουθήσουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*