Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στα Windows 11 με το Windows Copilot (video)

*
Η Microsoft προσθέτει έναν AI assistant στα Windows 11, με όνομα "Copilot". Η νέα προσθήκη θα θυμίζει την copilot sidebar του Edge, των εφαρμογών του Office και του Github και θα αποτελεί ολοκληρωμένη λύση, ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα και διαθέσιμη σε όλα τα applications και τα προγράμματα αυτού.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Πάνου-Κώστα Παναή, Ελληνοκύπριου Chief Product Officer της Microsoft: "Αφού ανοίξετε το Copilot, η side bar θα παραμείνει διαθέσιμη για όλα τα apps, τα προγράμματα και τα Windows, για να λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός σας. Μετατρέπει τον κάθε χρήστη σε έμπειρο χρήστο, βοηθώντας σε ενέργειες, παραμετροποίηση ρυθμίσεων και σύνδεση μεταξύ όλων των αγαπημένων σας apps".


Το Windows Copilot φαίνεται πως θα μπορεί να συνοψίσει το περιεχόμενο των εφαρμογών σας, να το ξαναγράψει ή ακόμη και να το εξηγήσει. Θα θυμίζει πολύ το παράθυρο διαλόγου του Bing Chat, οπότε μπορείτε να το ρωτάτε αμέσως πράγματα που θα ψάχνατε σε μια μηχανή αναζήτησης.

Το Copilot δεν θα αντικαταστήσει την μπάρα αναζήτησης, αλλά θα αποτελεί ξεχωριστή λειτουργία, ακριβώς όπως η Cortana στα Windows 10. Μάλιστα, όλη η περιγραφή του προϊόντος θυμίζει έντονα την παρουσίαση της Cortana.
Αφού το Copilot είναι φτιαγμένο με την ίδια λογική με το Bing Chat, η Microsoft θα επιτρέπει σε developers να προσθέσουν plug-ins που γράφτηκαν για το Bing η για το ChatGPT της OpenAI στον assistant. Αυτή η απόφαση ξεκλειδώνει νέους ορίζοντες για τον Copilot, αλλά και για τους AI developers.
Η Microsoft θα ξεκινήσει τις δοκιμές του Windows Copilot δημοσίως τον Ιούνιο, πριν προσθέσει τη δυνατότητα σε όλα στα Windows 11.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*