Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Open AI ανακοίνωσε το GPT-4

*
Έπειτα από αρκετούς μήνες γεμάτους φήμες, η OpenAI ανακοίνωσε το GPT-4, τη νεότερη έκδοση του γλωσσικού μοντέλου AI, που υποστηρίζει εφαρμογές όπως το ChatGPT και το νέο Bing.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το μοντέλο είναι "πιο δημιουργικό και συνεργάσιμο από ποτέ" και "μπορεί να λύσει δύσκολα προβλήματα με μεγαλύτερη ακρίβεια". Μπορεί να αναλύσει τόσο κείμενο όσο και εικόνα, όμως μπορεί να απαντήσει μόνο μέσω κειμένου. Η OpenAI προειδοποιεί επίσης ότι το σύστημα διατηρεί πολλά από τα προβλήματα προηγούμενων γλωσσικών μοντέλων, όπως η τάση δημιουργίας πληροφοριών (παραπληροφόρηση) και η δυνατότητα δημιουργίας βίαιου και επιβλαβούς κειμένου.


Η OpenAI λέει ότι έχει ήδη συνεργαστεί με αρκετές εταιρείες για την ενσωμάτωση του GPT-4 στα προϊόντα τους, συμπεριλαμβανομένων των Duolingo, Stripe και Khan Academy. Το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό μέσω του ChatGPT Plus, της μηνιαίας συνδρομής ChatGPT $20 του OpenAI και υποστηρίζει το chatbot Bing της Microsoft. Θα είναι επίσης προσβάσιμο ως API για προγραμματιστές, που θα μπορούν να το αξιοποιήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό blog post.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*