Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Taylor Swift απειλεί νομικά νεαρό που παρακολουθεί το ιδιωτικό της τζετ

*
Ο Elon Musk κυνήγησε νομικά πριν μερικούς μήνες έναν φοιτητή που παρακολουθούσε το ιδιωτικό του τζετ και κάτι τέτοιο κάνει και η Taylor Swift. Ο φοιτητής που ζει και σπουδάζει στην Florida είχε στήσει διάφορους λογαριασμούς στα social media που παρακολουθούσαν την πορεία και τα ίχνη του ιδιωτικού τζετ του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του X/Twitter, κάτι που ενόχλησε τον Musk και οδήγησε μέχρι και στο κατέβασμα του σχετικού λογαριασμού που υπήρχε στην πλατφόρμα.

Ο ίδιος φοιτητής φαίνεται πως αντιμετωπίζει παρόμοια νομική απειλή από την δικηγορική ομάδα της Taylor Swift. Ο 21χρονος Jack Sweeney «τρέχει» διάφορες σελίδες που παρακολουθούν απογειώσεις και προσγειώσεις ιδιωτικών τζετ δισεκατομμυριούχων, pop stars και πολιτικών και δημιουργεί σχετικούς λογαριασμούς στα social media.


Ο νομικός εκπρόσωπος της τραγουδίστριας έστειλε επιστολή στον Sweeney, στην οποία και προειδοποιεί πως αν δεν διακόψει την παρακολούθηση θα ακολουθήσουν ποινές, καθώς η ίδια αισθάνεται φόβο για την προσωπική της ασφάλεια. Η Swift έχει πέσει θύμα παρακολουθήσεων από stalkers, ενώ πριν από ένα μήνα περίπου, ένας άνδρας συνελήφθη επειδή την καταδίωκε όταν επέστρεφε σπίτι της.



«Αν αυτό είναι για εσάς παιχνίδι ή ο δρόμος για να αποκτήσετε φήμη, την ίδια στιγμή είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για την πελάτισσά μας», αναφέρει η νομική ομάδα στο σχετικό έγγραφο. Ακόμη, αναφέρεται στο σχετικό νομικό έγγραφο πως ο νεαρός ζήτησε από τον Elon Musk 50 χιλιάδες δολάρια για να κατεβάσει τον λογαριασμό που παρακολουθούσε το ιδιωτικό του τζετ.

Facebook και Instagram έχουν ήδη κάνει ban τον λογαριασμό που παρακολουθεί το ιδιωτικό τζετ της Swift, αλλά τα accounts παραμένουν ενεργά σε άλλες πλατφόρμες, όπως Bluesky, Mastodon και Telegram. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*