Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hackers ζητούν από το Reddit $4,5 εκ. και ανάκληση των αλλαγών στο API, αλλίως θα διαρρεύσουν 80GB πληροφοριών

*
Τον περασμένο Φεβρουάριο, το Reddit αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα οργανωμένου phishing, που έβγαλε στη φόρα εσωτερικά έγγραφα, dashboards, κώδικα και συμβόλαια, μαζί με μερικούς διαφημιζόμενους και πληροφορίες για νυν και πρώη υπαλλήλους. Καμία από τις πληροφορίες αυτές δεν δημοσιεύτηκε, αυτό όμως ίσως αλλάξει πολύ σύντομα. Η σπείρα ransomware BlackCat, γνωστή και ως ALPHV, ανέλαβε την ευθύνη για το τότε hack και υποστηρίζει ότι στην κατοχή της βρίσκονται 80GB συμπιεσμένων δεδομένων. Σε ανάρτηση με τίτλο "The Reddit Files", η BlackCat ανακοίνωσε ότι θα διαγράψει τα δεδομένα και θα σβήσει τις πληροφορίες αν το Reddit της δώσει $4,5 εκ. και ανακαλέσει τις αλλάγες στο API που οδηγούν σε αύξηση τιμών.



Η ανάρτηση έρχεται εν μέσω το διαμαρτυριών για την αναγκαστική διακοπή λειτουργίας δημοφιλών εφαρμογών όπως το Narwhal και Apollo, με τον δημιουργό της δεύτερης, Christian Selig να υποστηρίζει ότι θα πρέπει να ξοδέψει $20 εκ. για να παραμείνει στον χώρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*