Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple αντικαθιστά το iTunes για Windows με τρεις νέες εφαρμογές

*
Η Apple προετοιμάζει την αποχώρηση του iTunes από τα Windows και η Microsoft ανακοινώνει εκδόσεις preview τριών εφαρμογών που αναμένεται να το αντικαταστήσουν.

Τα apps Apple Music, Apple TV και Apple Devices θα γίνουν σύντομα διαθέσιμα στους δοκιμαστές του Windows 11 preview build. Το Apple Music θα αποτελεί τη standard μουσική βιβλιοθήκη του χρήστη, που θα του παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στη συνονόματη συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας.

Το Apple TV θα περιέχει τις συνδρομητικές υπηρεσίες Apple TV+, Paramount+, AMC+, Showtime, Starz και άλλες, αλλά και τις αγορασμένες ταινίες του χρήστη από το iTunes. Τέλος, το Apple Devices θα αναλαμβάνει τον συγχρονισμό με συσκευές της Apple (iPhone, iPad, iPod), το local backup και restore και τα επείγοντα software updates.


Η τριάδα των εφαρμογών που έρχεται να αντικαταστήσει το iTunes για Windows, αφήνει εκτός τα Podcasts και Books. Προς το παρόν δεν ξεκαθαρίζεται αν θα υπάρξουν αντίστοιχα apps και για αυτά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*