Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ετοιμάζει το δικό της GPT για να αντιμετωπίσει OpenAI και Google

*
Η αγορά της τεχνητής νοημοσύνης αποκτά έναν ακόμη μεγάλο «παίκτη» και συγκεκριμένα την Apple. H αμερικανική εταιρεία έχει απαγορεύσει στους υπαλλήλους της να χρησιμοποιούν γλωσσικά μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης όπως το ChatGPT για να αποφευχθούν διαρροές για μελλοντικά projects της και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg ετοιμάζει τη δική της σχετική πρόταση. Όπως αναφέρει ο Mark Gurman, η Apple δουλεύει στο δικό της “Ajax” framework για να αντιμετωπίσει OpenAI και Google και να προσφέρει τις δικές της λειτουργίες και το δικό της chatbot. Προς το παρόν, πάντως, σημειώνεται πως η Apple δεν έχει ακόμη ξεκάθαρο πλάνο για το πως θέλει να πορευτεί στην αγορά της τεχνητής νοημοσύνης. Η πρώτη της προσέγγιση έγινε στο OpenAI, αλλά δεν επήλθε συμφωνία και γι’ αυτό φαίνεται πως θα προχωρήσει μόνη της. Η ΑΙ θα βοηθήσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες της Apple, όπως τη Siri και μένει να δούμε πότε θα μάθουμε περισσότερα για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*