Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple πιθανό να προσφέρει $2 δισ. για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1

*
Ένα νέο ρεπορτάζ από το Business F1 είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρει πως η Apple θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1. Η συμφωνία θα κοστίσει στην εταιρία κοντά στα 2 δισ. δολάρια, τα διπλάσια από όσα παίρνει το Formula 1 Group από την τωρινή συμφωνία. Ωστόσο, θα πάρει καιρό ώστε η Apple να αποκτήσει πλήρως τα δικαιώματα καθώς υπάρχουν ακόμη ενεργές συμφωνίες με διάφορα κανάλια.

Για παράδειγμα, το ESPN κατέχει τα δικαιώματα προβολής αγώνων στην Αμερική μέχρι το 2025 - το 2025 είναι η πιο πιθανή ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το deal της Apple. Η συμφωνία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα ισχύει για 7 χρόνια όπου τα περισσότερα τηλεοπτικά συμβόλαια θα φτάσουν στο τέλος τους.

Για αυτό το λόγο, η Apple δεν θα δώσει κατευθείαν τα $2 δισ. αλλά το ποσό θα σπάσει ανάλογα το ποσοστό των δικαιωμάτων που θα κατέχει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*