Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney ανακοίνωσε το νέο της παιχνίδι με κάρτες Disney Lorcana

*
Η Disney ετοιμάζεται δυναμικά να μπει στα λημέρια των Magic: The Gathering και Pokémon Trading Card Game, καθώς ανακοίνωσε το δικό της παιχνίδι με κάρτες, Disney Lorcana που θα έρθει σε συνεργασία με την Ravensburger και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023.

Το Disney Lorcana είναι ένα family-friendly collectible trading card game και την ανάπτυξη του έχει αναλάβει ο Ryan Miller, βετεράνος της Wizards of the Coast. Το Disney Lorcana θα μεταφέρει τους παίκτες στον μαγικό κόσμο του The Great Illuminary, κάθε ένας θα γίνει ένας Illumineer, ένας δυνατός μάγος που έχει την ικανότητα να φέρει τους διάσημους χαρακτήρες της Disney, ως ισχυρούς πολεμιστές στην μάχη.

Σύμφωνα με τον Shane Hartley, creative director της Ravensburger το στυλ κάθε κάρτας θα μοιάζει με ένα “μοντέρνο παραμύθι”, εμπνευσμένο από τα δημιουργήματα της Disney, ενώ τα σχέδια θα είναι συνδυασμός από κλασικές και μοντέρνες μεθόδους. Ο CEO της Ravensburger, Filip Francke δηλώνει ενθουσιασμό για το νέο φιλόδοξο εγχείρημα με την Disney, καθώς στόχος είναι να προσφέρουν μια δυνατή εμπειρία που θα επεκταθεί σε πολλαπλές σειρές και προσθήκες μέσα στα επόμενα χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*