Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η εφαρμογή του Twitch αφαιρείται από το Nintendo Switch

*
Η εφαρμογή του Twitch για το Nintendo Switch θα αφαιρεθεί σύντομα από το eShop της κονσόλας και θα πάψει να λειτουργεί. Πολλοί χρήστες αναφέρουν πως έχουν λάβει σχετικά μηνύματα από την πλατφόρμα streaming.

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να αφαιρέσουμε την εφαρμογή του Twitch app από το Nintendo Switch", αναφέρει το μήνυμα.


“Η εφαρμογή θα αφαιρεθεί στις 31 Ιανουαρίου 2024. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας στους streamers του και τις κοινότητες μέσω του Nintendo Switch".

Η ιστοσελίδα της υποστήρξης του Twitch έχει επίσης ενημερωθεί και παρέχει περισσότερες πληροφορίες, όπως το ότι από τις 6 Νοεμβρίου η εφαρμογή δεν θα υπάρχει στο eShop, οπότε δεν θα μπορείτε να την κατεβάσετε. Από τις 31 Ιανουαρίου 2024 θα απενεργοποιηθεί για όλους.

Η εφαρμογή του Twitch προστέθηκε στο eShop της Nintendo στις 11 Νοεμβρίου 2021, χωρίς όμως μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα δημιουργίας και ανάγνωσης μηνυμάτων στο chat και η εγγραφή σε κανάλια.

Σε δήλωσή της στο The Verge, η director of global corporate communications του Twitch, Gabriella Raila μίλησε για μια δύσκολη απόφαση, ευχαρίστησε το κοινό για την υποστήριξη και σημείωσε ότι η Nintendo παραμένει για την εταιρεία της ένας αξιόλογος συνεργάτης.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ναι μιλάμε για πολύ δύσκολη απόφαση; Αφού δεν κοιμήθηκαν από την στεναχώρια τους........

      NINTENDO μια εταιρεία με όραμα για το παρελθόν.......20 Χρόνια Πίσω σταθερά από όλους!!

*