Από τη σχισμή που χρησιμοποιεί στο παιχνίδι για να βλέπει πού πηγαίνει, εδώ τον βλέπουμε να κοιτάζει προς τα έξω, κάτι που δίνει και μία ένδειξη για την εκδοχή του χαρακτήρα που κρύβεται μέσα, καθώς το Pop τον δείχνει με eye-patch, διαφορετικό από τα δύο πρώτα Metal Gear Funko Pops που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά.
Δεν είναι σαφές αν το κουτί αφαιρείται, αλλά θεωρείται πιο πιθανό να πρόκειται για ενιαία φιγούρα, ενώ το γεγονός ότι ο Snake αυτός δεν ταιριάζει ακριβώς με κανένα από τα προηγούμενα Pops αφήνει να εννοηθεί ότι ίσως ακολουθήσουν και άλλες φιγούρες της σειράς στο μέλλον.

Αποκτήστε Assassin’s Creed videogames με έκπτωση έως και 90%!



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity