Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google μηνύει δύο απατεώνες που φόρτωσαν το Play Store με 87 ψεύτικες εφαρμογές Crypto

*
Η Google φαίνεται πως… εξαπατήθηκε και προσέφερε 87 ψεύτικες εφαρμογές crypto στο Play Store και ως εκ τούτου ξεκίνησε αγώνα κατά των δύο υπαίτιων. Η εταιρεία κινείται -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- κατά δύο προγραμματιστών εφαρμογών που την εξαπάτησαν ως προς το περιεχόμενο 87 προγραμμάτων. Ο ένας από τους κατηγορούμενους ζει στην Shenzen της Κίνας και ο άλλος στο Hong Kong.

Η εταιρεία σημειώνει πως κατάφεραν να δημιουργήσουν εφαρμογές που έδειχναν να προσφέρουν συναλλαγές για κρυπτονομίσματα και επενδύσεις, ωστόσο φαίνεται πως εξαπατούσαν τους χρήστες και δεν τους άφηναν να έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους ακόμη κι αν είχαν κέρδη! Το κατηγορητήριο αναφέρει πάνω από 100 χιλιάδες εξαπατημένους χρήστες σε όλο τον κόσμο και τα ποσά που αποσπάστηκαν ποικίλουν από 100 έως 100 χιλιάδες δολάρια! Τονίζεται, δε, πως όταν η Google κατέβαζε μία σχετική εφαρμογή εμφανιζόταν σχεδόν άμεσα μία άλλη που την αντικαθιστούσε.


Η εταιρεία κατηγορεί τους δύο προγραμματιστές για ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα, την τοποθεσία και τις προθέσεις τους, ενώ ισχυρίζεται πως ξόδεψε περί τα 75 χιλιάδες δολάρια για να εξερευνήσει ενδελεχώς την υπόθεση και να στήσει τους οδηγήσει στα δικαστήρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*