Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google ζητάει συνδρομή Premium για να προβάλει 4Κ εκδόσεις των videos στο YouTube!

*
Η Google αναζητά συνεχώς τρόπους να προσθέτει χρήματα στα ταμεία της και αν θυμάστε, πριν μερικές εβδομάδες δοκίμασε ένα νέο χαρακτηριστικό, που ευτυχώς έμεινε σε πειραματικό στάδιο, με δέκα διαφημίσεις που δεν θα μπορούσαν να παρακάμψουν οι χρήστες, πριν την έναρξη ενός video στο YouTube. Τώρα, φαίνεται ότι η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στο YouTube Premium και φαίνεται ότι θα απαιτεί συνδρομή για την προβολή περιεχομένου σε ανάλυση 4K. Προς το παρόν, η εταιρεία παραμένει σιωπηλή επί του θέματος, όμως χρήστης του Reddit ανάρτησε εικόνα, όπου δίπλα στην επιλογή για 2160p, αναφέρεται "Premium - Tap to upgrade". Σε περίπτωση που τελικά υιοθετηθεί κάτι τέτοιο, οι χρήστες θα μπορούν να προβάλουν δωρεάν περιεχόμενο ανάλυσης μέχρι 1440p. Σημειώνεται ότι η συνδρομή για το YouTube Premium κοστίζει $11,99 ανά μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*