Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LEGO ανακοίνωσε ένα εντυπωσιακά λεπτομερές σετ του Batcave από την ταινία Batman Returns του 1992

*
Ο Michael Keaton ετοιμάζεται να επιστρέψει ως Batman ύστερα από 30 χρόνια και η LEGO το γιορτάζει με την κυκλοφορία ενός πολύ ιδιαίτερου σετ. Το όνομά του είναι LEGO Batcave Shadowbox και αποτελείται από 3.981, στα οποία συμπεριλαμβάνονται μίνι φιγούρες χαρακτήρων όπως Alfred, Catwoman, Penguin και Max Shreck.



Πρόκειται για ένα διόραμα του Batcave από την ταινία Batman Returns του 2022, την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Tim Burton με πρωταγωνιστή τον Keaton στον ρόλο του ανθρώπου νυχτερίδα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν, πρόκειται για ένα εντυπωσιακά λεπτομερές σετ, που διαθέτει και 4 πλήκτρα ξεκλειδώματος των θησαυροφυλακίων του Batman, όπου φυλάσσονται τα gadgets και οι ενδυμασίες του. Μαζί έρχεται και το Batmobile του 1989, το οποίο χωράει τη μίνι φιγούρα του Batman στη θέση του οδηγού.




Το LEGO Batcave Shadowbox θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου 2023 προς €400. Λίγες μέρες μετά, στις 16 Ιουνίου, θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το The Flash του Andy Muschietti (It, Mama), όπου και θα ξαναδούμε τον Keaton ως Batman. Στο καστ της ταινίας είναι και οι Ezra Miller, Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdú, Kiersey Clemons, Antje Traue και Ben Affleck.

Set designers include Bjarke Lykke Madsen, Carter Luce Baldwin, Adam Siegmund Grabowski, and graphic design Daniel Lundin. Click for 4K image. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*