Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Mad Moxxi του Borderlands γίνεται το νέο πρόσωπο του ουίσκι Ballantine’s

*
Η Mad Moxxi του Borderlands γίνεται το πρόσωπο της νέας προωθητικής καμπάνιας του σκωτσέζικου ουίσκι Ballantine’s χάρη στη νέα συνεργασία μεταξύ Gearbox και Pernod Ricard. Η Pernod Ricard, η εταιρεία που παράγει το Ballantine’s, ανακοίνωσε πως η Moxxi ανέλαβε χρέη Chief Galactic Expansion Officer για να βοηθήσει το δεύτερο μεγαλύτερο σκωτσέζικο ουίσκι να "εκτοξευτεί στην στρατόσφαιρα του gaming.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο "εταιρειών θα κυκλοφορήσει ένα συλλεκτικό μπουκάλι με θέμα ένα από τα bars της Mad Moxxi. Έγινε γνωστό πως όσοι αγοράσουν ένα από αυτά τα μπουκάλια θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο του Borderlands 3, αν και η φύση του εν λόγω περιεχομένου δεν αποκαλύφθηκε.

Το Borderlands 3 κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*