Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Marilyn Monroe "ζωντανεύει" μέσω του AI bot της Soul Machines (video)

Μην εκπλαγείτε αν σε λίγο καιρό πάρει "σάρκα και οστά" η φράση πέρασε στην αιωνιότητα, που χρησιμοποιείται ευρέως όταν κάποιος φύγει από τη ζωή. Αυτό θα "οφείλεται" σε εταιρείες όπως η Soul Machines, που πρόσφατα αποκάλυψε τη “Digital Marilyn”, ένα AI chatbot σχεδιασμένο να μιλάει και μοιάζει με τη Marilyn Monroe.

Η εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτό που αποκαλεί ως "Biological AI-powered Digital People", παρουσίασε το bot στο πλαίσιο της SXSW, σε συνεργασία με την Authentic Brands Group, που έχει τα δικαιώματα της Monroe και πολλών άλλων διάσημων που βρίσκονται στη ζωή ή όχι, όπως ο Shaquile O' Neal και ο Elvis Presley. Η Digital Marilyn, είναι εφοδιασμένη με το GPT 3.5, είναι κάτι παραπάνω από ρεαλιστική και έχει τη δυνατότητα να απαντάει με εκφράσεις γεμάτες συναισθήματα. Η Soul Machines υποστηρίζει πως μπορεί να πραγματοποιήσει συζητήσεις διάρκειας έως 30 λεπτών.


"Περισσότερο από μια εντυπωσιακή μίμηση, η Digital Marilyn είναι μια αυτόνομη Ψηφιακη Προσωπικότητα ικανή να συμμετέχει σε φυσικές, δυναμικές συνομιλίες που μοιάζουν με αυθεντικές και γεμάτες ανταπόκριση", έγραψε η Soul Machines σε ένα blog posth. "Είναι σαν η σπίθα της ίδιας της Marilyn να έχει μεταφερθεί στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας μια μοναδική και βαθιά προσωπική σύνδεση τόσο για τους μακροχρόνιους θαυμαστές της όσο και για τους νεότερους".

Soul Machines υπερηφανεύεται ότι οι ψηφιακές της διασημότητες είναι ένας τρόπος να πιάσει κάποιος σχέση με celebrities, δίχως να υπάρχουν όρια. Εκτός από τη Digital Marilyn, έχει κάνει κάτι παρόμοι με τον Mark Tuan, Francis Ngannou και τον Jack Nicklaus, ενώ σύντομα θα παρουσιασει το Carmelo Anthony bot.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*