Η Meta δεν φαίνεται πρόθυμη να πραγματοποιήσει το συνέδριο F8 μέσα στο 2022 καθώς προτιμά να επικεντρωθεί στο χτίσιμο του metaverse. Αντίθετα, η μητρική εταιρεία του Facebook αποκάλυψε πως θα στηριχτεί σε events όπως το Conversations και το Connect ώστε να επικοινωνήσει στο κοινό οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα μελλοντικά της εγχειρήματα.
Η εταιρεία έχει να πραγματοποιήσει το συνέδριο F8 από το 2019. Τόσο το F8 2020, όσο και το F8 2021 ήταν αποκλειστικά ψηφιακά λόγω covid-19. Φέτος όμως δεν είναι η πρώτη χρονιά που δεν σκοπεύει να το πραγματοποιήσει ούτε ψηφιακά. Το F8 απουσίασε ολοκληρωτικά από τα δρώμενα το 2009, το 2012 και το 2013.

Τέσσερα τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity