Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αποκάλυψε το Security Copilot, ένα νέο σύστημα αντιμετώπισης κυβερνοεπιθέσεων με τη χρήση AI

*
Η Microsoft αποκάλυψε ένα καινούργιο σύστημα ασφαλείας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, στο πλαίσιο του event Microsoft Secure.

Το Security Copilot είναι παρόμοιο με το γλωσσικό μοντέλο (LLM) του Bing Copilot, όμως εστιάζει στην αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων και βασίζεται στο GPT-4 της OpenAI. Σύμφωνα με τη Vasu Jakkal, Corporate Vice President του Security, Compliance and Identity της Microsoft, το Security Copilot θα βοηθήσει τους ανθρώπους που εργάζονται στην αντιμετώπιση των hackers, κάνοντας το έργο τους κατά πολύ συντομότερο και, κατ’ επέκταση, τη δράση τους γρηγορότερη απ’ αυτήν των επίδοξων κακοποιών.

Έως ότου εξελιχθεί αρκετά, το Security Copilot χρειάζεται επίβλεψη από ανθρώπινα μάτια. Η Microsoft απέφυγε να αναφέρει το πότε θα γίνει διαθέσιμο για το ευρύ κοινό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*