Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft "τελειώνει" το WordPad από μελλοντικές εκδόσεις των Windows

*
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματάει τις ενημερώσεις για το WordPad και δεν σκοπεύει να συμπεριλάβει τον επεξεργαστή κειμένου σε μελλοντικές εκδόσεις των Windows. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην προώθηση του επί πληρωμή Microsoft Word, που έχει περισσότερες λειτουργίες από το δωρεάν WordPad που υπάρχει από την εποχή των Windows 95.

“Το WordPad σταματάει να λαμβάνει ενημερώσεις και θα αφαιρεθεί από μελλοντικές κυκλοφορίες των Windows”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Microsoft. Προτείνουμε το Microsoft Word για rich text documents όπως .doc ή .rtf και το Windows Notepad για αρχεία απλού κειμένου, όπως .txt”.


Τα νέα έρχονται μόλις μια ημέρα αφότου η Microsoft αποκάλυψε ότι αναβαθμίζει το Notepad με λειτουργίες όπως το autosave και η αυτόματη επαναφορά όλων των tabs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*