Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η μηχανή αναζήτησης Bing θα ενσωματωθεί στο ChatGPT

*
Η Microsoft και η OpenAI ετοιμάζονται να ενσωματώσουν τη μηχανή αναζήτησης Bing στο ChatGPT. Οι δύο εταιρείες δούλευαν για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού τους τελευταίους μήνες, αφού μέχρι και σήμερα το ChatGPT βασίζεται σε δική του βάση δεδομένων για τις απαντήσεις που δίνει. Με την ενσωμάτωση του Bing, το ChatGPT θα μπορεί να προσφέρει πιο επικαιροποιημένες απαντήσεις, πρακτικά γεννώντας αμέτρητες νέες δυνατότητες για τους χρήστες του.

Το Bing του ChatGPT έρχεται με δικά του plugins εταιρειών όπως Expedia, Zillow και Klarna, κάτι που θα επιτρέπει σε πιο στοχευμένες απαντήσεις σε θέματα ταξιδιού στο εξωτερικό, ή σχετικά με έρευνα αγοράς σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων.

Το Bing του ChatGPT είναι ήδη διαθέσιμο για τους συνδρομητές του ChatGPT Plus, ενώ για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν δωρεάν θα είναι… "σύντομα".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*