Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νέα πολιτική του Twitch απαγορεύει τους streamers να προσποιούνται πως είναι γυμνοί

*
Για άλλη μια φορά, η πολιτική του Twitch αναφορικά με την μετάδοση σεξουαλικού περιεχομένου, θα αλλάξει με σκοπό να αποτρέψει τέτοιου είδους ενέργειες.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του τμήματος εμπιστοσύνης πελατών, Angela Hession, απαγορεύεται το γυμνό περιεχόμενο στην πλατφόρμα, ήδη ως ένα βαθμό, αλλά η νέα πολιτική ενδυμασίας που εφαρμόζεται από σήμερα δεν επιτρέπει τους streamers να “υποδουλώνουν” ή να “υπονοούν” ότι είναι εντελώς ή εν μέρει γυμνοί.


Η αλλαγή πολιτικής έρχεται ως "απάντηση" στην πρόσφατη χαλάρωση των σχετικών μέτρων στην πλατφόρμα. Οι πρώτες δηλώσεις ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο, ωστόσο πολύ σύντομα ανακαλέστηκε μέρος των μέτρων προστασίας που επέτρεπε το “καλλιτεχνικό γυμνό” μετά από ανησυχίες της κοινότητας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Hession “δεν επιτρέπεται στους streamers να είναι πλήρως ή μερικώς γυμνοί, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης, ακόμα και το περίγραμμα γεννητικών οργάνων και γλουτών. Φυσικά, το ντεκολτέ δεν υπόκειται σε περιορισμούς εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις των μέτρων.

Επίσης, η Hession εργάζεται ώστε να προσθέσει θολές μικρογραφίες στις ροές των streamers που παρουσιάζουν απρεπές περιεχόμενο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*