Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νέα τεχνολογία της OpenAI κλωνοποιεί τη φωνή με δείγμα μόλις 15 δευτερολέπτων

*
Η OpenAI προσφέρει περιορισμένη πρόσβαση στην πλατφόρμα μετατροπής κειμένου σε ομιλία, Voice Engine, που μπορεί να "κλωνοποιήσει" τη φωνή κάποιου χρησιμοποιώντας ηχογραφημένο δείγμα μόλις 15 δευτερολέπτων. Μπορεί να διαβάσει κείμενο στην ίδια γλώσσα με αυτή του ομιλητή αλλά και σε έναν αριθμό από άλλες.

Η εταιρεία αναφέρει ότι αυτή η μικρής κλίμακας δοκιμή θα τη βοηθήσει να ενημερώσει το κοινό για τη προσέγγισή της, τις δικλείδες ασφαλείας και τα πλεονεντήματα που θα έχει η χρήση σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας".


Μεταξύ των εταιρείων που έχουν πρόσβαση είναι η Age of Learning που ασχολείται με τεχνολογίες εκπαίδευσης, η HeyGen που δραστηριοποιείται στον τομέα της οπτικοποιημένης αφήγησης, η Dimagi που αναπτύσσει εφαρμογές για τον κλάδο της υεγία, η Livox που δημιουργεί εφαρμογές επικοινωνίας βασισμένες σε AI και το σύστημα υγείας Lifespan.

Ο Jeff Harris, μέλος την ομάδας του Voice Engine, λέει ότι το μοντέλο εκπαιδεύτηκε χρησιμοποιώντας μια μίξη αδειοδοτημένων δεδομένων αλλά και κάποιων που είναι διαθέσιμα δημοσίως.

Ακόμα η AI έχει συμφωνήσει με τους συνεργάτες της, να μην χρησιμοποιηθεί το Voice Generation για τη μίμηση ανθρώπων ή οργανισμών δίχως τη συγκατάθεσή τους.

Στο νεότερο blog post της OpenAI μπορείτε να βρείτε δείγματα από το τι μπορεί να δημιουργηθεί με το Voice Engine. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*