Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η OpenAI κάνει το ChatGPT Voice δωρεάν για όλους, ταυτόχρονα με την επιστροφή των Sam Altman και Greg Brockman

*
Μόλις πριν από λίγες μέρες, η Microsoft ανακοίνωσε την πρόσληψη των Sam Altman και Greg Brockman, αμέσως μετά την αποχώρησή τους από την OpenAI.

Ο Altman, που ήταν CEO της και ο Brockman, ένας εκ των ιδρυτών της εταιρείας, προστέθηκαν στο δυναμικό του αμερικανικού κολοσσού ως επικεφαλείς μιας νέας ομάδας που θα ασχολούνταν με εξειδικευμένες τεχνολογίες AI. Φαίνεται όμως πως τις τελευταίες μέρες εξελίχθηκε ένα σύντομο σίριαλ μεταξύ των δύο πλευρών, με κατάληξη την επιστροφή των Altman και Brockman στην OpenAI, μόλις πέντε μέρες μετά από την αποχώρησή τους.

Με τη λήξη αυτών των πρόσφατων αναταραχών, η OpenAI ανακοίνωσε πως το ChatGPT Voice είναι πλέον διαθέσιμο για όλους. Το ChatGPT Voice έκανε ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο του ’23 και αποτελεί έναν ψηφιακό βοηθό με φωνή που δεν ακούγεται ρομποτική και που αντλεί τις απαντήσεις του από το γλωσσικό μοντέλο AI της εταιρείας. Οι χρήστες iOS και Android μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή του και να το δοκιμάσουν άμεσα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*