Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ετοιμάζει δημιουργικό AI για το Bixby

*
Όπως φαίνεται, η Samsung θα προσθέσει δημιουργικό AI στον ψηφιακό βοηθό Bixby. Σύμφωνα με ανώτερο στέλεχός της, κορεατική εταιρεία "εργάζεται σκληρά" για να το πραγματοποιήσει, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ο ψηφιακός βοηθός της Samsung είναι ένα βασικό στοιχείο των τηλεοράσεων και των ψηφιακών συσκευών, οπότε η εταιρεία είναι πολύ λογικό να θέλει, με βάση και τις εξελίξεις στον χώρο, να θέλει να αναβαθμίσει στο chatbot και να το πλασάρει ως λύση που καθοδηγεί τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

Το Bixby υπάρχει στα Galaxy smartphones τα τελευταία επτά χρόνια, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά S8. Πρόσθεσε μια σειρά από πρωτοποριακές για την εποχή εκείνη λειτουργίες, όπως η μετάφραση σε πραγματικό χρόνο και οι προτάσεις για εστιατόρια. Απλά "ακούει" τις ερωτήσεις των χρηστών και αναζητώντας στο διαδίκτυο παρέχει απαντήσεις. Δεν έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, τις δυνατότητες του ChatGPT ή του Google Gemini, που μπορούν να απαντήσουν δημιουργώντας νέο κείμενο και εικόνες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*