Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung τρολάρει ξανά την Apple, αυτή τη φορά για την έλλειψη foldable iPhone (video)

Η Samsung, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, λατρεύει να χλευάζει την Apple με πολύ επιτυχημένα διαφημιστικά για διάφορα θέματα όπως το notch, την αφαίρεση της θύρας ακουστικών και του φορτιστή, τα 108MP και το space zoom.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να τη τρολάρει για την έλλειψη foldable iPhone ανεβάζοντας ένα βίντεο από το επίσημο κανάλι της Samsung US στο YouTube.


Το video έχει τίτλο “On the Fence”, στο οποίο βλέπουμε έναν άνδρα να ανεβαίνει και να κάθεται σε ένα φράχτη ενός καταστήματος που μοιάζει με Apple Store και να κοιτάει από την άλλη μεριά. Εκείνη τη στιγμή τον βλέπει ένας υπάλληλος και τον ρωτάει: “Γεια, τι κάνεις εκεί πάνω; Δε μπορείς να κάθεσαι στον φράχτη.” Και αυτός απαντάει, “Αλλά από τη πλευρά της Samsung έχουν αναδιπλούμενα τηλέφωνα και επική κάμερα”. Έπειτα πετάγεται μια κυρία, πιθανότατα πελάτης, ρωτώντας τον: “Είπες αναδιπλούμενα τηλέφωνα;” και απαντάει: “Ναι”. Τότε του απαντάει ο υπάλληλος: “Δεν θες να φύγεις, περιμένουμε όλα αυτά να έρθουν εδώ.” “Γιατί; Αφού είναι ήδη εκεί”, απαντάει ο άνδρας. “Γιατί αυτό κάνουμε, περιμένουμε, περιμένουμε”, απαντάει ο υπάλληλος.

Τότε εμφανίζεται στο βίντεο το μήνυμα: “Ώρα να κατεβείτε από τον φράχτη, το Galaxy σας περιμένει”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*