Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony εξαγοράζει την iSIZE που ειδικεύεται στην επεξεργασία video με AI

*
H Sony Interactive Entertainment πρόκειται να εξαγοράσει την iSIZE, μια εταιρεία που έχει έδρα στο Λονδίνο και ειδικεύεται σε τεχνολογίες deep learning για τη δημιουργία video.

"Η iSIZE δημιουργεί λύσεις που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει εξοικονόμηση στο bitrate και βελτιώσεις στην ποιότητα για τη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Sony Interactive Entertainment Future Technology Group, Ueli Gallizzi. "Η εξαγορά παρέχει στη [Sony Interactive Entertainment] σημαντική τεχνογνωσία στην εφαρμογή της μηχανικής μάθησης στην επεξεργασία video, η οποία θα ωφελήσει μια σειρά από τις προσπάθειές μας όσον αφορά την έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και τις υπηρεσίες video και streamin".


H iSIZE ιδρύθηκε το 2016 και διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών και τεχνικών, που έχουν αναπτύξει μια σειρά λύσεων λογισμικού βελτιστοποίησης video, όπως έναν αλγόριθμο για συνεχές preprocessing που βασίζεται σε AI kai επιτρέπει σε συμβατικούς κωδικοποιητές τρίτων να παράγουν video υψηλότερης ποιότητας σε σημαντικά χαμηλότερο bitrate. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*