Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Starlink δοκιμάζει Παγκόσμια Υπηρεσία Περιαγωγής

*
Η Starlink δοκιμάζει μια νέα υπηρεσία δορυφορικού Internet, η οποία ότι θα σας επιτρέπει να "συνδέστε σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο", σύμφωνα με ένα μήνυμα που έλαβαν ορισμένοι χρήστες της Starlink. Η εταιρεία που ανήκει στη SpaceX την αποκαλεί "Παγκόσμια Υπηρεσία Περιαγωγής" και λέει ότι θα κοστίζει 200 δολάρια το μήνα επιπλέον του βασικού κιτ Starlink 599 δολαρίων.

Η υπηρεσία, η οποία χρησιμοποιεί «τις διαδορυφορικές συνδέσεις του Starlink (γνωστά και ως διαστημικά λέιζερ) για να παρέχει συνδεσιμότητα σε όλο τον κόσμο», έρχεται με μια αρκετά σημαντική προειδοποίηση. Στο μήνυμά προς τους χρήστες, η Starlink σημειώνει ότι θα πρέπει να περιμένουν "την τυπική υπηρεσία υψηλής ταχύτητας και χαμηλό latency σε συνδυασμό με μικρές περιόδους κακής συνδεσιμότητας ή καθόλου", αλλά αυτό θα "βελτιωθεί δραματικά με την πάροδο του χρόνου".


Η Παγκόσμια Υπηρεσία Περιαγωγής θα είναι ο πιο βολικός τρόπος να χρησιμοποιεί κάποιος το δορυφορικό Internet της εταιρείας όταν ταξιδεύει, καθώς δεν θα απαιτείται να κουβαλάει επιπλέον εξοπλισμό, όπως το Dishy. Ακόμα, θα είναι δυνατή η διακοπή και η επανέναρξη της συνδρομής οποτεδήποτε

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*