Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ αποτελεί το "καυτό" meme του Internet

*
Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ που έλαβε χώρα στις 6 Μαΐου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την ιστορία, που σίγουρα δεν έμεινε απαρατήρητο από τους χρήστες του Internet.

Χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν την ευκαιρία να διακωμωδήσουν την στέψη του νέου βασιλιά της Αγγλίας με σωρεία από memes εμπνευσμένα διάφορα παιχνίδια, ταινίες και σειρές, όπως το Elden Ring και το Star Wars. Από το παιχνίδι της From Software αρκετοί χρήστες παρομοίασαν τις αμφιέσεις του Καρόλου Γ’ και της συνοδείας με strength και faith builds, έτοιμα να κατατροπώσουν κάθε boss.



Από το Star Wars, ο Καρόλου Γ’ είχε την τιμή να συγκριθεί με τον Supreme Leader Snoke:



Ένα από τα αντικείμενα που είχε στα χεριά του ο Καρόλου Γ’ είναι μια σίγουρη επιλογή για pesetas στο remake του Resident Evill 4:



Μιλώντας για memes, είναι άγραφος κανόνας να υπάρχει και ένα reference από τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη:
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*