Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Tiffany & Co κυκλοφορεί μια σειρά κοσμημάτων Pokémon που κοστίζουν έως και $29.000

*
Η Tiffany & Co προωθεί μια σειρά κοσμημάτων με θεματική τα Pokémon και τιμές που φτάνουν τα $29.000.

Η συλλογή αυτή αποτελεί νέα συνεργασία της παραπάνω εταιρείας με τον καλλιτέχνη Daniel Arsham (ο οποίος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί της) και θα περιλαμβάνει μενταγιόν με την απεικόνιση Pokémon.




Τα Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Cubone και Mew θα είναι διαθέσιμα από οξειδωμένο ασήμι με διαμαντένιες πινελιές και θα κοστίζουν $1.290 το καθένα. Επίσης, το μενταγιόν Pikachu είναι κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων με διαμαντένιες πινελιές θα διατίθεται σε δύο μεγέθη, το μικρό Pikachu θα κοστίζει $9.900 ενώ το μεγαλύτερο στη τιμή των $29.000.



Τα ασημένια μενταγιόν Pokémon είναι συσκευασμένα σε ένα μπλε κουτί με την επωνυμία Tiffany x Arsham Studio x Pokémon, ενώ τα μενταγιόν Pikachu βρίσκονται μέσα σε ένα Tiffany Blue Pokéball.



Η σειρά Tiffany x Arsham Studio x Pokémon θα αρχίσει να πωλείται την 1η Δεκεμβρίου σε δύο καταστήματα, το Tiffany & Co Landmark στη Νέα Υόρκη και το κατάστημα Omotesando στο Τόκιο, καθώς και στην ιστοσελίδα της Tiffany στη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*