Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τηλεθέαση μέσω streaming ξεπέρασε την τηλεθέαση της καλωδιακής τηλεόρασης στις Η.Π.Α.

*
Οι προβλέψεις και τα νούμερα φανέρωναν πως ήταν θέμα χρόνου και πράγματι οι τηλεθεατές που απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους show μέσω streaming ξεπέρασαν αυτούς της καλωδιακής τηλεόρασης, για πρώτη φορά στα χρονικά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η εταιρεία Nielsen, σύλλεξε δεδομένα στα οποία φαίνεται πως το 34.8% των ωρών θέασης ήταν σε περιεχόμενο υπηρεσιών streaming, ενώ το 34.4% σε καλωδιακές μεταδόσεις. Οι υπηρεσίες streaming δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη την παραδοσιακή μετάδοση της τηλεόρασης, αλλά είναι ξεκάθαρο πως κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.

Η αλλαγή αυτή, δεν είναι τυχαίο που εμφανίστηκε τώρα. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν σειρές με τεράστια θεαματικότητα στις υπηρεσίες streaming. Τέτοιες είναι το Stranger Things του Netflix, το Only Murders in the Building και το The Bear του Hulu, το The Boys και το The Terminal List του Amazon Prime και άλλα πολλά.


Η εξάρτηση της καλωδιακής τηλεόρασης από το αθλητικό περιεχόμενο έπαιξε επίσης ρόλο. Ο μέσος όρος θέασης έπεσε κατά 8.9%,, ενώ οι προβολές αθλητικού περιεχομένου σημείωσαν πτώση 34% χωρίς την βοήθεια των καλοκαιρινών Ολυμπιακών αγώνων και των playoff του NBA και του NHL που καθυστέρησαν πολύ φέτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*