Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ανακοίνωσε τα Assassin's Creed Smart Collectibles NFTs

*
Η Ubisoft αδειοδότησε μια σειρά από NFTs για το Assassin’s Creed, που θα μπορούν να παραχθούν ως φυσικά, συλλεκτικά αντικείμενα. Δημιουργός τους είναι η Integral Reality Labs και τα Assassin’s Creed Smart Collectibles χαρακτηρίζονται ως NFT "digital souls" που αντιπροσωπεύουν δημοφιλείς χαρακτήρες από τη σειρά παιχνιδιών. Ο καθένας θα έχει σπάνιες, μοναδικές ενδυμασίες και όπλα. Όταν ένας παίκτης αγοράσει κάποιο "digital soul" NFT, θα μπορέσει να το διαμορφώσει και να παραγγείλει το αντίστοιχο μοντέλο σε τρισδιάστατη φυσική μορφή, το οποίο θα παραλάβει μέσα σε γυάλινο κύβο.

Ο κύβος θα περιλαμβάνει ένα chip, που θα μπορεί να σκαναριστεί, να πιστοποιηθεί και επιπλέον θα αλληλοεπιδρά με ένα συνοδευτικό app. Επίσης,η Integral Reality Labs θα πουλήσει 1500 Pieces of Eden Passes, που θα προσφέρουν στους κατόχους τους πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, ένα μοναδικό limited edition digital soul και άμεση προτεραιότητα για την εκτύπωση του Smart Collectible.


Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή των NFTs ή των Pieces of Eden Passes.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*