Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Uniqlo θα επαναφέρει τη σειρά t-shirts Metal Gear

*
Η ιαπωνική εταιρεία ειδών ένδυσης, Uniqlo επιβεβαίωσε ότι θα επαναφέρει τη σειρά t-shirts Metal Gear, που πωλούνταν από το 2009 έως το 2012. Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του Metal Gear Solid: Master Collection Volume 1 για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC.



Θα υπάρξουν έξι διαφορετικά σχέδια και η πώλησή τους αναμένεται να ξεκινήσεις στα τέλη Ιανουαρίου του 2024. Θα αποτελούν μέρος της κολεξιόν UT Archive που η Uniqlo περιλαμβάνει τις επανακυκλοφορίες των κυριότερων ειδών που δημιουργεί σε συνεργασία με τρίτους.



Προς το παρόν, δεν έχει επιβαιωθεί αν τα t-shirts ταξιδέψουν και εκτός Ιαπωνίας, όμως η εταιρεία έχει καταστήματα σε Η.Π.Α., Μ. Βρετανία, Καναδά και Ευρώπη, οπότε δεν αποκλείεται να έρθουν και προς τα μέρη μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*