Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η United Airlines βάζει νέες 4Κ οθόνες στα καθίσματα των αεροσκαφών της

*
Η United Airlines προχώρησε σε συνεργασία με την Panasonic Avionics και θα κάνει το ταξίδι των επιβατών της ακόμη πιο ευχάριστο, αντικαθιστώντας τις οθόνες στα καθίσματα με νέες, ! Αρχικά, το νέο σύστημα infotainment που θα παρέχει σε όλες τις θέσεις θα έχει και δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth (με υπόσχεση για υψηλής ποιότητας 3D spatial audio από την Astrova) και νέες οθόνες στα αεροσκάφη Boeing 787 και Airbus A321XLR. Οι οθόνες αυτές είναι 4K OLED και θα προσφέρουν καλύτερη ποιότητα εικόνας. Ακόμη, στα καθίσματα θα υπάρχουν θύρες USB-C για φόρτιση φορητών συσκευών και 100W ισχύ. Η αναβάθμιση του εξοπλισμού θα έρθει τόσο για τα αεροσκάφη που κάνουν διεθνείς πτήσεις, όσο και για αυτά που πετούν εντός των ΗΠΑ μόνο. Στην πρώτη θέση, οι οθόνες θα έχουν διαγώνιο 13 ιντσών, ενώ στην οικονομική 10 ιντσών. Η αναβάθμιση του εξοπλισμού θα ξεκινήσει τα επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα μετά το 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*