Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi παρουσίασε νέα χρώματα για το ηλεκτρικό αυτοκίνητό της Xiaomi SU7 (video)

*
Το Xiaomi SU7 έκλεψε τις εντυπώσεις στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, αλλά και τις τελευταίες ημέρες λόγω των παρουσιάσεων που έκανε η κινεζική εταιρεία. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πωλήσεις και 100 χιλιάδες πελάτες έχουν εξασφαλίσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο SU7, με άλλους 40.000 να έχουν καταθέσει προκαταβολές για να πιάσουν θέση στη σειρά.

Η Xiaomi συνεχίζει την παραγωγή και στο πλαίσιο περαιτέρω προώθησης του νέου project της, δημοσίευσε ένα νέο video που δείχνει μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων για τη σειρά. Προς το παρόν δεν υπάρχει πλάνο για πώληση του Xiaomi SU7 εκτός Κίνας μέχρι να εξασφαλιστούν οι παραδόσεις στην χώρα της κατασκευάστριας εταιρείας και να μπει σε σειρά η διαθεσιμότητα, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω για τις αγορές της Δύσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*