Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ήμαρτον: Το YouTube πειραματίζεται με εμφάνιση διαφημιστικών ακόμη και αν πατήσουμε “pause”

*
Φαίνεται πως το YouTube ψάχνεται με το πως να εκνευρίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους χρήστες και πειραματίζεται ακόμη και με εμφάνιση διαφημίσεων όσο έχει πατήσει “pause” ο χρήστης. Η πλατφόρμα δείχνει να δοκιμάσει τη λειτουργία των Pause Ads που θα εμφανίζονται μόνο σε smart TVs στην αρχή. Αυτές οι διαφημίσεις δεν θα μπορούν να γίνουν skip και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η εταιρεία είναι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα που είδε στις πρώτες δοκιμές.

Ο Philipp Schindler της Google σημείωσε πως αυτές οι διαφημίσεις φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο brand awareness και ως εκ τούτου θα πωλούνται πιο ακριβά στους διαφημιστές. Τα μέχρι τώρα δεδομένα, πάντως, λένε πως το πείραμα αυτό θα προχωρήσει και θα το δούμε σε περισσότερες συσκευές.


Με αυτά και με τα άλλα, η Google συνεχίζει να προσπαθεί να ρίξει τους πάντες στο πρόγραμμα YouTube Premium και φαίνεται πως η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσης. Ή μέχρι να εκνευρίσει στο μέγιστο τους χρήστες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*