Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ήρωες της Marvel έρχονται στο Magic: The Gathering

*
Ένα ακόμα μεγάλο όνομα προστίθεται στο Universes Beyond του Magic: The Gathering, καθώς η μητρική εταιρεία Hasbro ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Marvel, που θα έχει ως αποτέλεσμα την έλευση εμβληματικών superheroes και supervillains στο παιχνίδι ανταλλαγής καρτών. Η πρώτη εμφάνιση των ηρώων της Marvel στο Magic: The Gathering θα πραγματοποιηθεί το 2025. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πληροφορίες για τη συνεργασία, με τη Hasbro να τονίζει ότι η συμφωνία είναι πολυετής και καλύπτει πολλά επίπεδα, τόσο όσον αφορά συλλεκτικά προϊόντα όσο και για σετ καρτών.

"Η Hasbro θα συνεχίσει να προσφέρει νέους τρόπους στους καταναλωτές για να εκφράσουν την αγάπη τους προς τη Marvel μέσω της συλλογής προϊόντων Universes Beyond του Magic: The Gathering", δήλωσε η πρόεδρος της Wizards of the Coast, Cynthia Williams. "Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Marvel για να προσφέρουμε τους εμβληματικούς χαρακτήρες της στους fans σε όλο τον κόσμο με νέους τρόπους".


Τα decks των The Lord Of The Rings, Doctor Who, Evil Dead, The Princess Bride προστέθηκαν πρόσφατα στο σύμπαν του Magic: The Gathering και σύντομα αναμένεται αυτό του Fallout Commander. Για το 2024 είναι προγραμματισμένο το set του Assassin's Creed, ενώ ένα χρόνο μετά τα ακολουθήσει εκείνο του Final Fantasy. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*